För Medlemmar

Föreningen har en vacker terass samt cykelställ innanför den låsta grinden.

Gemensamma regler

Brf Gasklockan: Ordningsregler, trivselregler samt regler för renoveringar

Facebookgrupp

Gå gärna med i vår Facebook-grupp, Brf Gasklockan , där kan du följa och delta i aktuella diskussioner med andra medlemmar om sånt som angår oss som bor i huset.

Bredband & Kabel-TV

I månadsavgiften ingår bredband (100 megabit) via Ownit & Kabel-TV genom Comhem. Som nyinflyttad installerar du bredbandet genom att koppla in din dator till nätverksuttaget med en nätverkssladd, därefter följer du installationsguiden.

Andrahandsuthyrning

Enligt föreningens stadgar måste andrahandsuthyrning godkännas av styrelsen. Vid frågor, kontakta föreningens ordförande.

Fixardagar

Föreningen har gemensamma fixardagar två gånger om året – höst och vår. Anslag med tid & datum sätts upp i trapphusen i god tid innan.

Fixardag hösten 2019: Söndagen den 20 oktober. Vi inleder dagen med extrastämma i styrelserummet (för att fastställa ändrade stadgar). Ca kl 11.30 inleder vi fixardagen.

Fixardagen går ut på att vi tillsammans sköter enklare underhåll av huset, t.ex. i form av städning och att ställa terassen i ordning.

På fixardagarna förväntas en representant för varje lägenhet hjälpa till.

Årsmöte

Föreningens årsmöte sker när årsredovisningen för föregående år är färdig, oftast under Juni månad. Kallelse och information kommer till varje medlems brevlåda.